Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cursus Wwft

september 2 @ 14:00 - 17:15

Onderwerp: “Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)

Docent: mw. mr. B. Snijder-Kuipers, kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek te Amsterdam. De uitnodiging wordt circa 6 weken vooraf verzonden.

3PO

Locatie: De cursus vindt plaats ten kantore van Van Benthem & Keulen. Kantorenpark Rijnsweerd Noord, Archimedeslaan 61 te Utrecht.

Inschrijven
Aanmelden kan via deze link. De uitnodiging is in week 28 (12-07) verzonden. Vanaf dat moment is de inschrijving geopend.

Parkeren
Er is GEEN parkeergelegenheid bij Van Benthem & Keulen (met uitzondering van beperkte parkeergelegenheid voor cliënten). U kunt gebruik maken van het transferium op P+R Uithof/UMC, Universiteitsweg (3584 CT) Utrecht (zie hier). De kosten voor parkeren en buskaartje bedragen € 5,00. Indien u uw auto hier parkeert, kunt u vervolgens met buslijn 28 richting centrum. Bij de halte Rijnsweerd Noord aan de Pythagoraslaan stapt u uit. Vervolgens loopt u een stukje verder rechtdoor. U ziet het kantoor dan al aan uw linkerkant. U vindt de ingang om de hoek.

Wij adviseren u met het openbaar vervoer te reizen of met de fiets te komen.

Let op:
Van Benthem & Keulen kijkt er streng op toe dat deelnemers aan de cursussen zich houden aan dit parkeeradvies. Zij noteren de gegevens van deelnemers die dit niet doen. Dit kan gevolgen hebben voor deelname aan de cursussen.

Annuleringsregeling: De deelnemer kan de cursus tot uiterlijk twee weken vóór aanvang van de cursus schriftelijk (per e-mail) kosteloos annuleren. Ook kan de deelnemer zich bij verhindering door een collega laten vervangen. Zonder tijdige annulering blijft de deelnemer het volledige cursusgeld verschuldigd.

Gegevens

Datum:
september 2
Tijd:
14:00 - 17:15