Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus “Begrip en begrenzen: omgaan met lastige cliënten”

maart 19 @ 14:00 - 17:15

Deze cursus wordt verzorgd door drs. J.V. Boon.

De cursus duurt van 14.00 tot 17.15 uur en vindt plaats Sociëteit Amicitia in Amersfoort (let op: andere locatie dan anders). Een kwartier voor aanvang is de ontvangst en registratie. De cursus start stipt op de genoemde aanvangstijd, wees dus op tijd.

Sjaak Boon is afgestudeerd in de Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht, werkt als trainer, adviseur, onderzoeker en projectleider binnen verschillende organisaties in het sociaal domein en overheid. Van zijn hand zijn verschillende publicaties verschenen over psychische kwetsbaarheid in relatie tot onbegrepen en verward gedrag. De laatste jaren richt hij zich in zijn werk vooral op de thema’s sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag. In dit kader verzorgt hij lezingen en trainingen over agressiepreventie en het omgaan met manipulatie en intimidatie.

Praktijksituaties aanleveren
Sjaak Boon wordt tijdens de bijeenkomst geassisteerd door een professionele acteur die situaties en gedragingen uit zal beelden. Er wordt niet verwacht dat de cursist deelneemt aan een rollenspel; daar is de aanwezigheid van de acteur voor bedoeld. Het wordt op prijs gesteld indien u tevoren vragen of praktijksituaties waar u mee te maken heeft (gehad) in uw werk, tevoren in wilt sturen zodat hierop ingegaan kan worden tijdens de bijeenkomst.

Graag insturen via emailadres: info@opleidingsburo.nl o.v.v. cursus 19 maart.

Door deelname aan de gehele cursus kunnen 3 (beroepsvaardigheids)punten worden behaald.

Locatie: Sociëteit Amicitia, Prins Hendriklaan 15 in Amersfoort: op 5 minuten loopafstand van station Amersfoort Centraal.

Aanmelden: aanmelden kan via deze link. De uitnodiging is op 6 februari verzonden aan de advocaten op de mailinglijst.

Groepsgrootte: maximaal 80 deelnemers.

Deelnamekosten: €80,00 inclusief btw

Annulering/vervanging:
Kosteloze annulering is mogelijk tot 5 maart 2024. Daarna blijft de verplichting tot betaling. Ook kan de deelnemer zich bij verhindering door een collega (advocaat, geen advocaat-stagiair) laten vervangen.

Gegevens

Datum:
maart 19
Tijd:
14:00 - 17:15